Ajankohtaista
Päivän lounas
Yritys
Jouluiset herkut! 17.12.2024
Joululounas 2024 10.12.2024
Tervetuloa joululounaalle keskiviikkona 11.12 ja torstaina 12.12 klo 10:30-14:30. Joululounaan hinta 19,20€
MENU
Savulohisalaattia L,G
Rosollia ja smetanaa L,G
Päärynää ja sinihomejuustoa L,G
Savuporotahnaa L,G
Sienisalaattia L,G
Katajanmarjasilakkaa MA,G
Lihapullia L,G
Punajuurihummusta MA,G
Punasipulihilloketta MA,G
Talon leipää ja levitettä
Perunalaatikkoa L,G
Porkkanalaatikkoa L,G
Lanttulaatikkoa L,G
Juureslaatikkoa MA,VE
Joulukinkkua ja karpalohilloa L,G
Keitettyjä perunoita MA,G
Piparimousserullaa
Hugon gelatoa
Joulupipareita
Kahvia/teetä
Glögiä
Tänään lounaaksi 2.1.2025
Keitto: Hugon lohikeittoa L, G
Buffet: Moussakaa L, G
Sienirisottoa L, G
Salaattipöytä
Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30
Lounasbuffet 13,50 €
Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.
Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.
Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren
Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.
Leipomon myymälä 1960-luvulla
Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa